6948224025,6972342123 Πλάτωνος 126, Αθήνα d.tsakalis76@gmail.com
hero image
 
 
 
 
   
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TSAKALIS CONSTRUCTIONS | Γυψοσανίδες - Κατασκευές Γυψοσανίδας Αθήνα Αττική


Η γυψοσανίδα σαν δομικό υλικό χρησιμοποιείται ευρέως τόσο σε ανακαινίσεις όσο και σε κατασκευές νέων κτιρίων. Τα πλεονεκτήματα της γυψοσανίδας είναι πάρα πολλά, οι κύριοι λόγοι όμως που την προτιμούν είναι η ευελιξία που προσφέρει για κάθε είδους κατασκευή, καθώς και το γεγονός ότι είναι μια οικονομική και πρακτική λύση.

Η επιχείρησή μας “TSAKALIS CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, μπορεί να αναλάβει παντός είδους κατασκευές γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευή γυψοσανίδας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.
 
     
 
  Ψευδοροφές
  Χωρίσματα Γυψοσανίδας
  Κρυφούς Φωτισμούς
  Επενδύσεις Τζακιών
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Τσιμεντοσανίδες
  Ορυκτές Ίνες
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και πρακτικές λύσεις.  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Σύγχρονες & Κομψές Λύσεις


Έχοντας ως κύριο στόχο την πλήρη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας, παρέχει ποιοτικές κατασκευές γυψοσανίδας που μπορούν να κάνουν το χώρο σας άνετο και λειτουργικό, πάντα σε οικονομικές τιμές.

Όλες οι κατασκευές γυψοσανίδας που πραγματοποιούμε, πληρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας. Χαρακτηρίζονται τόσο για την υψηλή αντοχή τους όσο και για την απαράμιλλη αισθητική τους.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας και αν επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.