6948224025,6972342123 Πλάτωνος 126, Αθήνα d.tsakalis76@gmail.com
hero image
 
 
 
 
     
     
  TSAKALIS CONSTRUCTIONS
Γυψοσανίδες - Κατασκευές Γυψοσανίδας Αθήνα Αττική


Η επιχείρησή μας “TSAKALIS CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας παντός είδους κατασκευές γυψοσανίδας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


αναλαμβάνουμε ψευδοροφές, χωρίσματα γυψοσανίδας, κρυφούς φωτισμούς, επενδύσεις τζακιών, αλλά και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε για το χώρο σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικότερες λύσεις.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες λύσεις και κατασκευές με γυψοσανίδες που θα κάνουν το χώρο σας εντυπωσιακό και λειτουργικό.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε εγγυημένες και ποιοτικές κατασκευές που θα ομορφαίνουν το χώρο σας για χρόνια.
 
     
 
Στόχος μας είναι, αφενός να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, προκειμένου να επιτύχουμε την άψογη εξυπηρέτησή σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές γυψοσανίδας για το χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.